Säsong 2 - Slutet

Dragomir Mrsic & Max Mrsic | ALEX 2

Dragomir Mrsic & Max Mrsic | ALEX 2

Dragomir Mrsic & Mikael Cross på premiären av säsong 1 - 2017

Dragomir Mrsic & Mikael Cross på premiären av säsong 1 - 2017

SLUTET

Inatt sänds finalen av ALEX säsong 2Viaplay. Vi som varit inblandade i produktionen kan vara stolta över att ha skapat en fantastisk produktion och att vi tillsammans fick till en serie som blivit en av de mest uppskattade i Skandinavien, med stora internationella framgånger. Från första mötet jag och Dragomir Mrsic hade för åtta år sedan med Fredrik Wikström Nicastro och Johan Hedman på dåvarande Tre Vänner (nuvarande SF Studios) tills idag har varit en lång, lärorik och fantastisk resa som utvecklats genom åren för att i slutändan landa i att bli den framgångsserie ni idag ser på Viaplay.

Framförallt vill jag ge en stor eloge till några av er som trott på serien sedan dag ett. Ni är många men några att nämna är; Maximilian Mrsic, Nicklas Wikström Nicastro, Fredrik Wikström Nicastro, Niklas Larsson, Fredrik Ljungberg, Anders Jensen, Peter Possne, Mikael Fellenius, Johan Hedman, Erik Bolin, Jonas Fors, Nevision, Lumiere, About Premium Content, Alain Darborg, Manuel Concha och sist men inte minst alla ni fantastiska filmarbetare.

Jag ser fram emot att delge er nya spännande projekt som ligger och pyr bakom kulisserna!

Varma hälsningar,
/Mikael Cross