Nyhet! Startar podcast om film & skapande

mikael-cross-filmskapare-podcast

Efter flera förfrågningar under årens lopp har jag nu tagit beslutet att köra igång en podcast med insikter och tankar runt film och skapande. Beslutet kommer dels från att det är för få där ute i filmbranschen som delar med sig av hur saker och ting fungerar i praktiken och dels är podden även tänkt att fungera som ett komplement till bloggen där du som läsare kommer kunna välja att ta del av viktiga inlägg/ämnen i podd-version vilket gör det ännu smidigare för er som inte är vana läsare, har svårigheter med läsning eller helt enkelt föredrar att lyssna istället för att läsa.

Utvalda blogginlägg kommer även att få egna podd-versioner vilket gör det smidigare och tillgängligare för alla er som inte är vana läsare, har svårigheter med läsning eller som föredrar att lyssna istället för att läsa.

Förutom att utvalda inlägg blir podd-anpassade så möjliggör podden att jag nu kommer kunna dela med mig av mer omfattande historier, tankar och insikter kring film och skapandeprocessen. Redan nu kan du lyssna på första avsnittet där jag berättar om hur du går till väga om du har en idé som kan bli nästa film!
Klicka här för att komma direkt till podden.

Ps. För er som har ämnen eller frågor kring filmproduktion, filmbranschen eller skapande som ni skulle vilja att jag tar upp så är ni varmt välkomna att höra av er till mig via mail, twitter eller DM:a via instagram

Bästa,
Mikael Cross