Trots min starka bakgrund inom filmbranschen som producent och film/TV-serieskapare har jag beslutat att framöver fokusera på fotograferingen.


Jag älskar film och det kommer garanterat inte att ändras. Åren i filmbranschen och framförallt på SF Studios (tidigare Tre Vänner) kommer alltid vara en del av mig. Att arbeta sida vid sida och inspireras av människor som Nicklas Wikström Nicastro, Fredrik Wikström Nicastro och Michael Hjorth var helt magiskt och inte minst- fantastiskt kul.


Det här beslutet innebär inte att jag kommer att sluta med film. Skillnaden blir att mitt fokus kommer vara mer centrerad kring fotografering. För varje år som gått har min passion för fotografering växt sig starkare. Framförallt under pandemin och jag ser fram emot en ny period i livet med visuellt berättande i fokus. I samband med att jag nu kommer att börja fokusera mer på fotografering så lanserar jag även min nya hemsida för mikaelcross.se.


Annat kul. Nu på fredag den 26/5 är jag inbjuden som en av talarna på Google's event "Risk it all". Ser fram emot att dela mina erfarenheter med publiken och inte minst varför jag anser att misslyckanden är viktigare än framgångarna!

Google event | Risk it all

Fredag den 26/5 talar jag på till Google's event "Risk it all."


Läs mer om evenemanget här

https://rsvp.withgoogle.com/events/risk-it-all