Mikael Cross 2019

Mikael Cross 2019

Logoblock+-+Partners.png

Med passion att lyfta fram historier och berättelser som engagerar och berör arbetar Mikael Cross med att inspirera, coacha, producera och skapa innehåll och koncept för film, TV och digitala medier. Från reklam, dokumentärt till långfilm och TV-serier. Senaste åren har Mikael Cross arbetat tillsammans med Nordens ledande filmbolag SF Studios (f.d. Tre Vänner) med produktioner som Elsas Värld säsong 2, The Salazar Brothers dokumentären samt varit delaktig i skapandet av succéserien ALEX vilket blivit en internationell framgång i flera länder världen över, och till dagens datum en av Viaplays mest sedda serier.

En annan fantastisk produktion du kan förvänta dig från Mikael Cross under 2019 är kommande thrillern Vitt Skräp med Ola Rapace i huvudrollen. Utöver filmskapandet föreläser Mikael om kreativt filmskapande samt som konsult hjälper Mikael Cross även företag och varumärken att skapa och kvalitetssäkra innehåll till digitala kanaler.

För tillfället tar vi inte emot manus och pitcher men spännande saker är på gång så missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet där vi delar med oss av inspiration och det senaste från fronten.

Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet