Mikael Cross 2019

Mikael Cross 2019

Logoblock+-+Partners.png

Med passion att lyfta fram historier och berättelser som inspirerar och berör har jag som film & serieskapare arbetat med att producera och skapa innehåll och koncept för film, TV och digitala medier. Från reklam, dokumentärt till långfilm och TV-serier.

På senare år har jag arbetat som producent, exekutiv producent och konceptutvecklare hos Nordens ledande filmbolag SF Studios (f.d. Tre Vänner) där senaste projektet är TV-serien ALEX vilket jag skapat tillsammans med skådespelaren Dragomir Mrsic som även spelar huvudrollen.

Förutom internationella framgångar i länder som Storbritannien, Polen, Tyskland och Frankrike har ALEX även kommit att bli en av Viaplays mest sedda serier sedan lanseringen. Säsong två är påväg med planerad premiär 24 maj 2019. En annan fantastisk produktion du kan förvänta dig under 2019 är kommande thrillern Vitt Skräp med Ola Rapace i huvudrollen.

Utöver filmskapandet föreläser jag om kreativt filmskapande samt som konsult hjälper jag även företag och varumärken att skapa och kvalitetssäkra innehåll till sina digitala kanaler.

För tillfället tar jag inte emot manus, pitcher etc då jag kommer vara upptagen med arbete kommande året men spännande saker är på gång så missa inte att prenumerera på nyhetsbrevet där jag delar med mig av inspiration och det senaste från fronten.

Klicka här för att prenumerera på nyhetsbrevet